Ilość postów: 65
6
Reputacja:
0

Jade do Pakistanu, Insha'Allah
Poniewaz bedzie to pierwsza moja podroz, jakos niepewnie sie czuje i prosze o modlitwe.
Jutro o swicie zaczynam podroza do wloch, gdzie bede 2 dni bo samolot do pakistanu mam dopiero w poniedzialek rano..........Za wzgledu jednak na to,ze do tej niby slonecznej italii nie ma taniego polaczenia pozniej ..pobiegam sobie po znajomych katach.

Wiem,ze nie jest tam teraz az tak bezpiecznie, szczegolnie dla gori i do tego blondynki, ale naucze sie jak praktycznie mozna byc ubranym

Mam nadzieje, Insha'Allah, ze zrobie troche zdjec oraz przywioze mnostwo pozytywnych wrazen.
Reputacja:
0
Ja ci dam niqab...czarny..noe niee. wiem ..ze "zakrywa wszysyko" wiem..ale ani mi sie sni..
Jakos insha'Allah przetrwam ..inne daly rade to co, czy ja od macochy ?
Reputacja:
0
30-10-2009, 03:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2009, 03:07 {2} przez MARI.)
widze kobiety z rodziny Qasima czesto .. widze je oczywiscie tylko w domu ale np,
jak wchodza do domu wiec bezposrednio z ulicy i maja sliczne kolorowe ubrania.. tzn salwar kameez , dupatty, sa jakos tam zakryte.. na glowie...... kolezanka mieszkajaca tam /teraz niestety w Polsce jest z wizyta/ radzila mi tez szczelne zakrywanie wlosow. bom jest blondynka i cere tez mam jasna...Po co sie narazac.
W tej rodzinie nie nosi sie nic czarnego ..nawet Qasim to mowil.. wiec dobrze dla mnie.. ale jak trzeba bedzie zaloze wszystko ..

a zdjecia oczywiscie
Wszystko bede fotografowac.. Przeciez moze to byc moja jedyna tam podroz.

Dziekuję za zyczenia ..postaram sie insha'Allah wrocic
Reputacja:
0
oooooooooo, nie bede sie przepoczwarzac, bo nie moglabym chyba w lustro spojrzec ale w koncu jade do rodziny jakby nie bylo , maja mnie ze tak powiem ... insha'Allah strzec..
Lomatko, wlasnie doniesiono mi , ze na lotnisko pofatyguje sie nawet mama Qasima a bedzie to 3 rano z i po ich 2 godzinnej podrozy ..